+ 45 30 32 46 49

Vejeceller  Vejeindikator  Vejeforstærker

Vejeceller. Typisk anvendelse:                                                   

Silo og beholdervejning                                 

Brovægte og Platformsvægte

 

Vejeceller og tilbehør:

  • Tryk vejeceller / Kompression
  • Træk vejeceller
  • Bøjestang vejeceller
  • Shear beam vejeceller
  • Singlepoint vejeceller
  • Silobeslag
  • Samlebokse
  • Kabler

IPC Teknik er leverings dygtige indenfor vejeceller, belastningsceller, vejeenheder, instrumentering / elektronik og diagnostisk tilbehør. Vi har vejesamlinger og instrumentering / elektronik til nøjagtig måling under opbevaring, lastning eller losning af bulkstoffer og væsker.

 

LeverMount® og MasterMount® vejeenheder til tragt, tank og silo. Vores lastceller kan bruges i industrielle vægte, batchesystemer, bæltevægte, vægbroer / lastvægt, akselvejere, kontrolvægte og præcisionsmaskiner til påfyldning, dosering, receptvejning og emballering osv.

Der kræves ingen hydrauliske donkrafte eller andet løfteværktøj under installationen, fordi disse unikke vejemoduler har en integreret mekanisme til at løfte siloen i hævet stilling, mens lastcellen er installeret og derefter sænke siloen ned i vejepositionen. Alt dette kan installeres, når siloen er fuld af produkter.

De fleste af vores lastceller har et holdbart, hårdt polyurethankabel, der beskytter bedre end traditionelt PVC-kabel (findes på de fleste andre belastningsceller).

 

Vejeudstyr  Vejeindikatorer  Vejeforstærkere

 

 

Vi tilbyder løsninger indenfor industriel vejning. Samtidig kan vi levere vejeudstyr for godkendt vejning i overensstemmelse med OIML R76 regulativet.

Vi tilbyder et bredt program indenfor vejeinstrumenter, vejeindikatorer

 

IPC Teknik leverer vejesystemer fra Rinstrum som alle har:

Tilslutning til printer, pc eller skærm

Konfigurerbar udskrivning – Til tilpassede rapporter, udskrifter og dockingstationer.

Indbygget ur-kalender – Til dato- og tidstempel

Dedikerede funktionstaster – Nul, Tare, Brutto / Net

Standardfunktioner – Skift af enhed, tælling, manuel hold, peak hold, levende vægt, totalisering, høj opløsning, autotar, vis sætpunkter

Komplet sortiment af monteringsmuligheder – panel, væg, stolpe eller skrivebord

PC-konfigurationssoftware (Viewer) – For at overføre og sikkerhedskopiere indikatorkonfiguration til hurtigere og lettere konfiguration.

 

R300- og R400-serieindikatorerne er velegnede til en række vejningsprogrammer stationært eller mobilt. Begge har et bredt DC-driftsområde for nem systemintegration og er udstyret med det magnetisk koblede opto-link på den forreste fascia, som sikrer enkel software uploads og opsætning.